پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ | Thu 21 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
گزارش ویژه پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۱:۳۵:۳۲

سرمایه گذاری مجدد بر روی پروژه‌های حفاری زیر دریا

ایران دریلینگمحقق بخش آسیا پاسفیک موسسه مک کنزی گفت: وقتی قیمت نفت سقوط کرد بسیاری از پروژه‌ها معلق شدند، از جمله پروژه‌های حفاری زیر دریا به دلیل اینکه هزینه‌ها در تولید بالا بود. حالا در سال 2017 ما به دنبال بازگشت آن پروژه‌ها هستیم. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از بلومبرگ، براساس گزارش موسسه مک کنزی، پمپاژ نفت خام از  هزاران کیلومتر زیر دریا ارزان تر از تولید درچاه‌های هسته ای و عملیات ساده تولید است. پیش بینی تحلیل گران نفت نشان می‌دهد که این شرایط به معنی آن است که نفت در 50 دلار در هر بشکه می‌تواند برای پروژه‌های سال آینده حفظ شود که این رقم پایین تر از میانگین قیمت حدود 62 دلار در سه ماهه اول که قیمتی سر به سر برای تولید بود وقیمت 75 دلار در سال 2014 است. ریزش قیمت‌ها در حال حاضر چالش دیگری برای کشورهای تولید کننده نفت است که اخیرا مانع تولید بیشتر نفت برای عرضه به بازار شده اند. در سال 2014 وقتی که آمریکا نفت شیل را توسعه می‌داد، قیمت نفت هنوز از 100 دلار در هر بشکه سقوط نکرده بود. اما حالا اوپك استراتژی متفاوتی در تولید آغاز کرده که برمبنای آن از عرضه نفت به بازار جلوگیری می‌شود تا قیمت‌های بالا بدست آید.

علی النعیمی‌وزیر سابق نفت عربستان سعودی و عضو سابق اوپک در فوریه 2016 گفته بود که خیلی  از تولید کننده‌ها نیاز دارند كه قیمت‌ها ریزش نكند تا از بین نروند. «زندگی در زیر دریا هنوز وجود دارد.» این جمله را آنگوش رودگر محقق بخش آسیا پاسفیک موسسه مک کنزی می‌گوید. او اضافه می‌کند: وقتی قیمت نفت سقوط کرد بسیاری از پروژه‌ها معلق شدند، از جمله پروژه‌های حفاری زیر دریا به دلیل اینکه هزینه‌ها در تولید بالا بود. حالا در سال 20177 ما به دنبال بازگشت آن پروژه‌ها هستیم. سرمایه گذاران با روندی كه خیلی پیچیده و ریسك پذیر است به دنبال استخراج تولید نفت خام از میدان‌های زیر دریا هستند که از حفاری میادین به شیوه سنتی كم هزینه تر است. با این حال كاهش قیمت‌ها ممكن است سبب شود كه همین شركت‌های حفاری هم برای رقابت با نفت اوپك ناچار شوند در نشست بعدی وارد مذاكره با اوپك برای افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی شوند.



  کد خبر : 1905
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :